185 Coaching Center

De atleten van het nieuwe Athletes for Hope project worden nauw opgevolgd en begeleid vanuit het 185 Coaching Center. In 2008 richtte Marc het 185 Team op: een team dat bestond uit 3 atleten, waaronder huidig wereldtopper Marten Van Riel, uit zijn thuisgemeente Wuustwezel. Het doel van het 185 Team was om de jongeren gestructureerd en professioneel te omkaderen, zodat zij hun talent volledig konden ontplooien.

Vandaag is het 185 Coaching Center uitgegroeid tot het beoogde totaalconcept en krijgen de jongeren van het project de kans om zich te laten omringen door zowel coaches en trainers als een gespecialiseerde sportdiƫtist, osteopaat, kinesist en mental coach. Ook biedt het 185 Coaching Center de mogelijkheid tot lactaattesting, bikefitting en opvolging van A tot Z.

Het Athletes for Hope project is binnen het 185 Coaching Center slechts een onderdeel van een veel groter geheel. Zo begeleidt 185 Coaching Center sporters van alle niveaus en ondersteunt het ook gezondheidsinitiatieven binnen de bedrijfswereld.

www.185.be/home